4 Mart 2013 Pazartesi

cd baskı

Cd copy center A.Ş olarak, müüşterilerimize yüksek kalite standartlarında, ekonomik fiyatlarla cd baskı ve cd paketleme hizmeti vermekteyiz. Sunduğumuz cd baskı ve cd paketleme işlemini kalite ve ekonomik fiyat koşullarının yanı sıra, son derece hızlı bir şekilde teslim etmekteyiz. Öte yandan, sunduğumuz ekonomik fiyatlarla cd baskı ve cd paketleme işlemi garanti kapsamındadır. Teslim aldığınız ürünlerle alakalı herhangi bir teknik problem yaşamanız durumunda şirketimiz, %100 müşteri memnuniyetini oluşturabilmek adına her şeyi yapıyor. En kaliteli ham madde kullanımı yaparak yürüttüğümüz cd baskı ve paketleme işleminde, günümüze kadar teknik bir hatadan kaynaklanan herhangi bir iade talebiyle karşılaşmadık. İade talepleri genellikle kırılma, ıslanma ve çizilme gibi bireysel müşteri hataları ve ihtiyaç fazlası siparişlerden dolayı kaynaklanıyor.

Güvenli ve kaliteli cd baskı hizmetinden ekonomik fiyatlarla faydalanabilirsiniz !

Yüksek kalite standartları çerçevesinde cd baskı hizmeti veren şirketimiz, sunduğu hizmeti ekonomik fiyatlarla müşterileriyle buluşturarak sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Türkiye'de düşük adette cd baskı hizmeti veren tek şirket olma özelliğine sahip olan cd copy center A.Ş şirketimizin özellikleri bununla da sınırlı değil. Ülkemizde tüketicilere dijital cd baskı hizmetini veren tek şirket konumunda bulunmaktayız. Tüketicilerimizden gelebilecek her türlü talebi karşılayabilecek şekilde oluşturmuş olduğumuz misyonumuz sayesinde sektörün en büyük şirketi konumunda bulunuyoruz. Sizde kaliteli hizmeti ekonomik fiyatlarla ve en kısa süre içerisinde almak istiyorsanız, zaman kaybetmeden şirketimizi tercih edebilirsiniz.

Cd paketleme hizmeti :

Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda dijital cd baskı, etiket cd baskı, serigraf cd baskı ve interaktif cd baskı yöntemleriyle sunduğumuz hizmetlerimizi farklı cd paketleme seçenekleriyle müşterilerimizle buluşturuyoruz. Yine müşterilerimizin talepleri doğrultusunda oluşturacağımız cd paketlerini dilerseniz plastik paket şeklinde hazırlarken, dilerseniz de karton pakete hazırlıyoruz. Son derece şık ve kaliteli cd paketleri ile tamamladığımız paketleme işlemi sayesinde özel özel ürünlere sahip oluyorsunuz. Ayrıca, hazırladığımız cd paketleri üzerine yine sizin istediğiniz logoları ve yazıları yazıyoruz. Böylelikle size özel cd ürünlerine sahip oluyorsunuz. Cd baskı fiyatları ve cd paketleme fiyatları için bizimle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder